Εκδρομή Μονή Χαλέπας – Μυλοπόταμος. 2018/08/19.

Καλή εκδρομή θεωρείται εκείνη που σε γεμίζει όμορφες εικόνες και παραστάσεις (ψυχικό κέρδος), σου γνωρίζει κάτι νέο – τόπος, ιστορία, άνθρωποι (νοητικό κέρδος) και έχει την καλύτερη σχέση τιμής/υπηρεσίας (υλικό κέρδος).

Με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο, πολλοί θα ήθελαν μια καταπράσινη, σκιερή και δροσερή πορεία. Άλλοι μια δροσιστική βουτιά στη θάλασσα, κι άλλοι μια ωραία και ευχάριστη (κοντινή κι όχι τέρμα θεού) απόδραση για να ξεδώσουν.

Και επειδή εμείς στους Δρόμοι Ζωής κάνουμε τέτοιες εκδρομές, ΚΑΛΕΣ !! σας προσκαλούμε να γνωρίσετε και να μας γνωρίσετε !!.

Έτσι η εκδρομή που θα κάνουμε την προσεχή Κυριακή σε άγνωστη σχετικά περιοχή (για τους πολλούς) στον Μυλοπόταμο, θα εμπεριέχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Με αφετηρία και τερματισμό το Χωριό Μακρυγιάννης, θα περιηγηθούμε σε παλιές στράτες, μονοπάτια αιώνων, καταπράσινα φαράγγια, επίσκεψη στην ιστορική Μονή Χαλέπας (με ιστορία πρίν το 1600) και κατάληξη για μπάνιο και φαγοπότι – πάντα κέρασμα από το Σύλλογο σας- !!

Όμορφη εκδρομή που απευθύνεται   σε όσους θέλουν… γέμισμα μπαταριών !!!

Ώρες πορείας 03:30 – 04:00 Β.Δ. 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30

Ημέρα Κυριακή 19/08/2018.

Ενδεικτική επιστροφή 21:30

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 <=> 14:00 & 17:30 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

Σε κάθε εκδρομή μας βγάζουμε και μία αναμνηστική φωτογραφία. Το χαμόγελο είναι προαιρετικό 🙂

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.