Δρόμοι Ζωής – κοπή πίτας.

Οι “Δρόμοι  Ζωής”, νεοσύστατος πεζοπορικός – ορειβατικός σύλλογος, έκοψαν την πίτα τους πέρυσι (για πρώτη φορά) και η χρονιά πήγε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ και λέμε λοιπόν να το ξανακάνουμε !!!

Σε μια γιορταστική εκδήλωση λοιπόν που θα αφήσει εποχή, (και ποια δεν έχει αφήσει δλδ) :

φίλοι που μας γνωρίζουν,

φίλοι που θέλουν να μας μάθουν

άγνωστοι που θέλουν να γίνουν φίλοι μας,

και όσοι γενικά θέλουν να περνάνε καλά, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί μας.

Εξαιρούνται όσοι θα είναι επιφορτισμένοι να αντιγράφουν ότι κάνουμε, για να το κάνουν 🙂

Παιδιά, μη τυραννιέστε, ελάτε κι εσείς μαζί μας να δείτε πως γίνεται !!!

Παίρνουμε: την καλύτερη διάθεση μας, πίτα, φλουρί -δώρα, καλό φαγητό και ποτό (να μας έρθετε με τριών ημερών νηστεία – το φαγητό θα είναι μπόλικο !) και το δρόμο προς τα Πεζά, για να συναντηθούμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ στο κέντρο ΙΡΙΔΑ.

Ο παιδότοπος του κέντρου θα φιλοξενήσει τους μικρούς μας φίλους (ανεξαρτήτου ηλικίας !) και το μενού θα είναι ειδικά προσαρμοσμένο για εκείνους. Όλοι οι υπόλοιποι – οι μεγάλοι δλδ – θα κινηθούν μεταξύ πίστας και τραπεζιών (καθιστοί ή και πάνω σε αυτά).

Το τελευταίο θα το φροντίσει ο καταπληκτικός, ανεβαστικός , ξεσηκωτικός DJ Μιχάληςπου συνόδευσε μουσικά, τη βραδιά μας, στο ρακοκάζανο (όσοι ήρθαν γνωρίζουν πολύ καλά. Τρομάξαμε να σταματήσουμε το πρόγραμμα για να φύγουμε τα ξημερώματα, ευτυχώς που τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί το παλικάρι είναι ηλεκτρικά. Τα βγάλαμε από την πρίζα !! )

Μικρή πορεία, θα υπάρξει και θα προηγηθεί της εκδήλωσης. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Τελικά την μόνη έγνοια που σας αφήσαμε είναι αν θα μας έρθετε με δικό σας μέσο ή με ένα από τα  λεωφορεία που θα έχουμε για την μεταφορά σας καθώς και το τί θα φορέσετε.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 12:00.

Όσοι μετέχουν ΚΑΙ στην πεζοπορία, το λεωφορείο που θα τους μεταφέρει, θα ξεκινήσει από το ίδιο σημείο, δύο ώρες πριν (δλδ στις 10:00πμ)

Η δήλωση από μέρους σας του μέσου με το οποίο θα  ‘ρθείτε είναι απαραίτητη.

 

Εμείς :

Mε έμφαση στην ασφάλεια των εκδρομών, με σωστό σχεδιασμό πολλών νέων διαδρομών που θα φουντώνουν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων με event, εκτός από εκδρομές, που θα δένουν την ομάδα και με όπλο μας στις αντιξοότητες την υπομονή το μυαλό και το χαμόγελο

και εσείς :

Με την συμμετοχή σας,

θα πάμε ακόμη πιο ψηλά.

Ημέρα Κυριακή  06/01/2019.

Πολλοί φίλοι θα έρθουν με τα αυτοκίνητα τους.

Οριστικοποιήστε την κράτηση σας, η λίστα ήδη γεμίζει.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα :

2816007430 & 6947504650.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101.