Γαύδος…1η δόση.

Υπάρχει ένα μέρος όπου η αίσθηση του χρόνου κυριολεκτικά χάνεται και ότι συμβαίνει εκεί…μένει εκεί. Είναι ότι πιο νότιο υπάρχει !!.

Αναφερόμαστε στη Γαύδο. Το πανέμορφο και καταπράσινο ακριτικό νησί που μας περιμένει για να μας γνωρίσει και να το γνωρίσουμε.
Σαρακήνικο, Άγιος Ιωάννης, Τρυπητή (καρέκλα – το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης), Ποταμός, Φάρος, Κόρφος. Και τι δεν έχει να δεις και που δεν έχει να πας.

Ηρεμία, ομορφιές και ησυχία… Ο απόλυτος τόπος χαλάρωσης, ανασυγκρότησης και αναζωογόνησης .

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να την γνωρίσετε στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (Σάββατο/Κυριακή/Δευτέρα  19-21/06) αν μας ακολουθήσετε.

 Πληροφορίες (όπως, τιμή συνδρομής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο)  ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18:00 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι κλείσιμο θέσεων καθώς και ακυρώσεις αυτών  γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι θέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί,  δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/  

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, και φροντίζουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας, όπως αυτά ανακοινώνονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ταξιδιωτικό γραφείο Travell Hall.