Αρχαία Αρκαδία. Κυριακή 24/02/2019.

Από την περιοχή της Παναγιάς, θα ξεκινήσουμε την Κυριακή που μας έρχεται μια πορεία,  όμορφη (κλασικά), εύκολη (φυσικά) και ιδιαίτερη(παρακάτω θα δείτε γιατί !!).

Η πορεία μας θα περάσει κοντά από το Αφρατί, θα ανέβει στον Προφήτη Ηλία 688μ και την Αρχαία Αρκαδία, με την εξαιρετική, ανεμπόδιστη θέα προς όλα τα σημεία του ορίζοντα.

Θα κατηφορίσουμε για το Καραβάδο και την ομώνυμη μικρή λίμνη που υπάρχει εκεί.

Πορεία εύκολη σε χωματόδρομο, με κατάληξη (με το πούλμαν που θα μας έχει παραλάβει στο μεταξύ) στον ζεστό και ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο του πολιτιστικού Συλλόγου των Κάτω Πουλιών – μην μας κρυώσει κανείς 🙂

Σφακιανό τσιγαριαστό πιθανών έχετε φάει…   Κατωπουλιανό τσιγαριαστό κρασάτο με πιλάφι by smirnakis !!  ??? Το γλυκό που θα βγεί μετά θα συζητηθεί και συμφωνηθεί στην ομάδα περιπάτων μας στο FB.  Aφήστε την φαντασία σας ελεύθερη για τα περαιτέρω. Απόκριες έρχονται κι όποιος επιθυμεί, στο χορό μετά μπορεί να είναι και μασκαρεμένος.

Δρόμοι Ζωής λοιπόν για να απολαμβάνετε την εκδρομή, γιατί δεν θέλετε να ρισκάρετε ακύρωση της εκδρομής σας, τώρα τελευταία γίνεται κατά κόρον – ακόμη και με μιάμιση στάλα βροχής!! – ή με 2 φού φού !! του αέρα 🙂

Δρόμοι Ζωής γιατί απλά περνάμε καλά.

Ώρες πορείας 03:30  Β.Δ 1

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:30.

Ημέρα Κυριακή  24/02/2019.

Ενδεικτική επιστροφή 18:30.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 <=> 14:00 & 17:30 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

 

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

Σε κάθε εκδρομή μας βγάζουμε και μία αναμνηστική φωτογραφία. Το χαμόγελο είναι προαιρετικό 🙂

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101.