Απολογισμός Εκδρομή Σεληνάρι – Άϊ Γιώργης Βραχασιώτης 22-01-2017

Απολογισμός Εκδρομή Σεληνάρι – Άϊ Γιώργης Βραχασιώτης 22-01-2017

 

“Ποιος θα τερματίσει πρώτος” , ήταν το μόνο στοιχείο που δεν χαρακτήρισε την εκδρομή μας, που ολοκληρώθηκε στις 22/01/2017 στο Σεληνάρι.
Απεναντίας είχε όλα τα άλλα. Διπλή πορεία με πληθώρα περιπατητών, διαφορετικών δυνατοτήτων και μεγάλου ηλικιακού εύρους .
Η φύση υπέροχη, η θέα της κορυφής καταπληκτική , εύκολο και δύσκολο τερέν για όλα τα γούστα.
Η εύκολη διαδρομή, “βατή” ακόμη και για την μικρότερη της παρέας 2,5 χρονών . Η αρκετά δύσκολη διαδρομή με την ελεύθερη ανάβαση στην κορφή , και το δύσβατο καταπράσινο φαράγγι, παίδεψε τους σχετικά άπειρους (τους οποίους αγκαλιάσαμε προσαρμόζοντας ανάλογα τον ρυθμό) και ικανοποίησε τους έμπειρους φίλους μας. Η απαιτητική πορεία εκτελέστηκε ακόμη κι απ τον 7χρονο, πεζοπόρο της παρέας, ο οποίος έδειξε σε όλους ότι δεν έχει απλά την “τάση” αλλά έχει “φτάσει” σε επίπεδο να φοράει τα γυαλιά στους βετεράνους του είδους. Μπράβο Θοδωρή.


Το πεζοπορικό “πάρτι” τελείωσε σε κοντινή παραλία όπου σμίξανε τα δύο γκρουπ και με κάρβουνα-σουβλάκια μουσική, κρασί, κουβέντα χαλαρή ξεκουραστήκαμε και ανταλλάξαμε εμπειρίες ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού μας για την επόμενη εκδρομή.
Σημειωτέον ότι πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη συλλόγου στο ορεινό συγκρότημα “φονιά – δέτης”, ( στοιχείο που μας διακρίνει ) καθώς δέσμευση μας είναι να γίνονται πορείες νέες έξω απ τα συνηθισμένα.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες στο ξεκίνημα μας.

Με τιμή Δρόμοι Ζωής .

Για φωτογραφίες απο την εκδρομή πατήστε στην παρακάτω εικόνα